DUYURUYU PAYLAŞIN

UGITALKS ülkemizdeki ilk Kitle Fonlaması platformlarından biri olan fonbulucu.com’un kurucusu Hakan Yıldız'ı ağırlıyor.

UGİ 315 Girişimcilik ve Liderlik dersi kapsamında her hafta Çarşamba günü saat 14.30-17.20 arasında düzenlenen UGI TALKS organizasyonunun bu haftaki konuğu girişimci, mentor, melek yatırımcı, Global Kitle Fonlama A.Ş.Genel Müdürü, finans ve enerji ticareti alanlarında iki fintech şirketi yöneten ve ülkemizdeki ilk Kitle Fonlaması platformlarından biri olan fonbulucu.com’un kurucusu Hakan Yıldız olacak.

Şimdiye kadar gerçekleştirilen "UGI TALKS" seminerlerinde yer alan davetlilere buradan ulaşabilirsiniz.

Hakan Yıldız Kimdir?

1972 yılında Kayseri’de doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Kayseri’de tamamladıktan sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde Turizm İşletmeciliği ve Anadolu Üniversitesi İşletme bölümlerinden mezun oldu. Bir çok girişimcilik faaliyetinde bulundu ve kendi şirketlerini yönetti. 2003 yılında Özelleştirme İdaresi Başkanlığında görev alan Yıldız, Ataköy Marina, Türk Hava Yolları ve Erdemir A.Ş. gibi şirketlerde orta düzey yöneticilik görevlerinde bulundu. 2016 yılına kadar süren Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı’ndaki görevinin ardından Eltemtek A.Ş. ‘de Genel Müdür Yardımcılığı yaptı. 2016 yılı Nisan ayında kamu görevlerinden ayrılarak Global Markets Turkey’i kurdu ve Norveç merkezli Global bir IT şirketine bir süre danışmanlık hizmeti verdi.

Şu an finans ve enerji ticareti alanlarında iki fintech şirketi yöneten Yıldız, ülkemizdeki ilk Kitle Fonlaması platformlarından biri olan fonbulucu.com’un kurucusudur. Girişimcilik ve Kitle Fonlaması üzerine bir çok makalesi bulunmakta olup, girişimcilik ekosistemi içerisinde fonlama ve bilgilendirmeyi görev edinen Girişimci Gazetesi, Paya Dayalı Kitle Fonlama Platformu fonbulucuINVEST, Ödül ve Bağış Temelli Kitle Fonlama Platformu fonbulucuREWARD, Girişimci ve Yatırımcılar için Yardım Merkezi fonbulucuSUPPORT, Eğitim Platformu fonLABS, Sürekli ve Ödüllü Aylık Fikir Yarışması FikirlerYarışıyor, sürekli fonlama imkanı veren NonStopFund gibi bir çok platformu yöneten şirket olan Global Kitle Fonlama Platformu A.Ş.'nin Y.K. Başkan V., Genel Müdür ve Yatırım Komitesi Üyesidir. Ayrıca ReINVeS Ventures Girişim Sermayesi Yatırım Fonu ve ReINVeS Angels Melek Yatırımcı Ağı yönetim şirketlerinin Y.K. Başkanıdır.

Mentor, Girişimci ve Melek Yatırımcı da olan Yıldız, evli ve iki çocuk babasıdır.