DUYURUYU PAYLAŞIN

Silikon Vadisi’nde, $15.000 değerinde 6 haftalık girişimcilik programına katılmak için hak kazanmak ister misiniz? O zaman University4Society TOBB ETÜ’ye katılmalısınız!

University4Society toplumun günlük hayatında karşılaştığı sorunlara teknoloji tabanlı çözümler getirebilme gayesiyle, bu sorunlara çözüm olabilecek fikirleri olan, farklılık ve farkındalık yaratmayı hedefleyen yazılımcı, tasarımcı ve iş geliştiricileri bir araya getiren 48 saatlik bir iş fikri hızlandırma maratonudur. Girişimcilik ekosistemini gönüllülük esasıyla genişletmeyi amaçlayan University4Society, Türkiye’de ve dünyada girişimcilik maratonlarının öncülüğünü yapan, güvenilir ve saygın bir etkinlik olmayı hedeflemektedir.

Peki süreç nasıl işliyor? Yarı final etkinliklerimiz toplamda 48 saat sürüyor. Etkinliğe katılım 3 ana kategoride oluyor: İş Geliştirici, Yazılımcı ve Tasarımcı. Bu kategorilerden birisini seçerek başvuruyorsunuz. Eğer iş fikriniz varsa, bunu ayrıca belirtip etkinliğin ilk günü iş fikrinizi sunabilirsiniz. Eğer iş fikriniz oylama ile seçilirse, gelen katılımcılardan ekip oluşturacaksınız. İş fikriniz yoksa da, iş fikri seçilen kişilerden birisinin ekibine dahil olacaksınız. Bu 48 saatlik süreçte çeşitli eğitimler alacak ve etkinlik alanında size ayrılan masalarda çalışmalarınızı sürdüreceksiniz. 48 saatin sonunda ise ekibinizle birlikte jüriye sunum gerçekleştireceksiniz. Eğer ilk 3'e kalmayı başarırsanız, Haziran ayında düzenlenecek büyük finale katılmaya hak kazanacaksınız.

Büyük finale kadar olan 2.5 aylık süreçte de 3 aşamalı mentorlükten geçeceksiniz ve ekibinizin iş fikrini somutlaştıracaksınız. Bu süreçte size destek oluyor olacağız. Finalde ise yaklaşık 50 yatırımcı ve şirket yetkililerinden oluşan bir jüriye Congresium'da, 3 bin kişinin önünde final sunumu yapacaksınız.

Finalde 10 yarı finalden gelen toplam 30 ekibe çeşitli ödüller olacak. 1. ekibin ödülü ise 15.000 dolar değerinde olan, 6 haftalık bir Silikon Vadisi ödülü. Bu 6 haftalık ödülü kazanırsanız Silikon Vadisi'nde Draper University'de oldukça faydalı ve yoğun bir girişimcilik hızlandırma programına katılacaksınız.

Diğer ödüllerimiz ise Türk Hava Yolları Invest on Board programında 1 ay boyunca pitchlerin uçaklarda yayınlanacak olması, Venn Design ile prototip ve operasyon desteği, ODTÜ Teknokent Yeni Fikirler Yeni İşler programına elemesiz katılım, Growth Circuit yatırım şirketinden yatırım ve kuluçka merkezinde ofis desteği.

Ödüllerin yanında, bir de yatırım alma şansınız var yatırımcılarımızdan. O zaman, 2-3-4 Mart’ta TOBB ETÜ Konferans Merkezi’ndeyiz.

Kayıt için: http://tobbetu.university4society.com/

Bizi Instagram’dan da takip edebilirsiniz. @uni4society_tobbetu