DUYURUYU PAYLAŞIN

Kendi işini kurmak isteyen ama nereden başlayacağını bilemeyenler, girişimci olmak isteyen ama iş fikri olmayanlar, bir fikri olan ama uygun ekibi olmayanlar ya da yalnızca girişimcilik ve girişimciyi merak eden ve ufkunu geliştirmek isteyenler! University4Society TOBB ETÜ ile 48 saatlik bir iş fikri hızlandırma maratonuna davetlisiniz!

Toplumun günlük hayatta karşılaştığı sorunlara teknoloji tabanlı çözümler getirebilme gayesiyle, bu sorunlara çözüm olabilecek fikirleri olan, farklılık ve farkındalık yaratmayı hedefleyen yazılımcı, tasarımcı ve iş geliştiricileri bir araya getiren University4Society, girişimcilik ekosistemini gönüllülük esasıyla genişletmeyi amaçlıyor, Türkiye’de ve dünyada girişimcilik maratonlarının öncülüğünü yapan, güvenilir ve saygın bir etkinlik olma hedefinde yoluna başarıyla devam ediyor. Bugün itibariyle Türkiye’de 76 farklı üniversitede temsilcilikleri yürütülmekte ve düzenlenmekte olan University4Society’e THY ve Netaş destek veriyor.

6-7-8 Mart 2020 tarihlerinde TOBB ETÜ’de gerçekleştirilecek olan University4Society etkinliğine katılım 3 ana kategoride olacak: İş Geliştirici, Yazılımcı ve Tasarımcı. Bu kategorilerden birisini seçerek başvuran katılımcılar eğer bir iş fikrine sahipse bunu ayrıca belirtip etkinliğin ilk günü iş fikrini sunabilecek. İş fikri olmayanlar ise ilk gün ön jürinin yapacağı oylama ile seçilen 10 iş fikrinden birinde diğer katılımcılarla bir ekip oluşturacak.

Çeşitli eğitimler ve mentorlükler alarak etkinlik alanında kendilerine ayrılan masalarda çalışmalarını sürdürecek olan ekipler 48 saatin sonunda jüriye sunum gerçekleştirecek. İlk 3'e giren katılımcılar ödüllerin yanı sıra 76 farklı üniversitenin ilk 3 ekibi ile birlikte 3 aylık bir hızlandırma programına kabul edilecek. Bu programla ekibin iş fikri somutlaşacak ve University4Society ailesinde ve girişimcilik ekosisteminde kendine bir yer edinmiş olacak, üstelik yatırımcılara sunum yaparak girişimlerine yatırımlar ve sponsorluk elde etme şansı yakalayacak.

TARİH: 6-7-8 Mart 2020

Başlangıç Zamanı ve Yeri: 6 Mart 16:00 , TEPAV 3. Kat.

(7 ve 8 Mart’ta etkinlik TOBB ETÜ Sosyal Tesislerde devam edecektir.)

University4Society TOBB ETÜ