DUYURUYU PAYLAŞIN

Değerli TOBB ETÜ Ailesi,

18 Ocak 2021 saat 10:30 - 22 Ocak 2021 saat 18:00 arasında yapılacak olan ders kayıtları ile birlikte 18 Ocak 2021'de başlayacağımız 2020-2021 Bahar Dönemi ders programını aşağıda bulunan bağlantı adresinden takip edebilir ve yakında zaman yayınlanacak olan Zoom ID'leri ile derslere giriş sağlayabilirsiniz. Zoom ID'ler 18.01.2021 saat 00:00'dan sonra aktif edilecektir.

Geçtiğimiz dönemlerde de olduğu gibi derslere katılım sağlayabilmeniz için Zoom üyeliklerinizin @etu.edu.tr uzantılı e-posta adresleriniz ile yapılması gerekmektedir. Ders programınız ile ilgili öneri,talep ve kontenjan artırımı konularını dersi veren akademisyen veya bölüm başkanlıkları ile görüşmelisiniz.

2020-2021 Bahar Dönemi Ders Programı

Uzaktan Eğitim Platformumuz uzak.etu.edu.tr üzerinde yapılacak ders tanımlamaları ve kayıt döneminde alacağınız derslere aktarımınız 25 Ocak Pazartesi günü tamamlanacaktır. 18 Ocak 2021 - 25 Ocak 2021 haftasında senkron derslerinize Zoom üzerinden devam edebilirsiniz. Uzaktan eğitim ile ilgili yaşayacağınız diğer sorunlar için uzak@etu.edu.tr adresine e-posta atabilirsiniz. 

 

 Önemli Notlar

  1. Almış olduğunuz dersler Uzaktan Eğitim Platformumuz uzak.etu.edu.tr 'ye 25 Ocak Pazartesi günü aktarılabilecektir. Bu tarihten önce derslerimi görememeniz normaldir. Bununla ilgili e-posta atmanız uzak.etu.edu.tr üzerinde derse eklenmenizi sağlamayacaktır.
  2. 18 Ocak - 25 Ocak tarihleri arasında yukarıda bağlantısı bulunan ders programından Zoom aracılığı ile derslere katılım sağlayabilirsiniz.
  3. Kayıt ekranlarına girebilmeniz için üzerinizde dönem borcu olmaması gerekmektedir. Ödemelerinizi kredi kartı ile UBS üzerinden yapabilmek için Mozilla Firefox tarayıcı kullanmalısınız.
  4. Asgari Kredi Yükünden daha az kredi ile kayıtlarını onaylamak isteyen öğrenciler için danışmanlarından Bilişim Teknolojileri Müdürlüğüne onay maili atılması gerekmektedir.
  5. Ders saydırma işlemleriniz sistem üzerinden aynı kodlu dersler ve aynı havuzdaki dersler için yapılabilir. Geriye dönük saydırma işlemleriniz için lütfen bölümünüz ile irtibata geçiniz.

 

Saygılarımızla,

Bilişim Teknolojileri Müdürlüğü