DUYURUYU PAYLAŞIN

2019-2020 Yaz ve 2020-2021 Güz dönemi burslu ve ücretli olarak kabul edilen ve kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kayıtları online olarak 7-8-9-10 Eylül 2020 tarihlerinde saat 17:00'ye kadar Öğrenci İşleri Müdürlüğü tarafından online alınacaktır.

Sonuçlara buradan ulaşabilirsiniz.

Öğrenci İşleri Müdürlüğü Yüksek Lisans Sorumlusu;

Elif TEKİN

e-mail adresi elif@etu.edu.tr

Tel: 0312 292 4070

• Kayıtlar online yapılacak olup Kesin kayıt, şartlı kabul ve eksik belgeleri olan adaylar kayıt yaptıracak ise elif@etu.edu.tr adresine bilgi vermeleri, eksik belgelerini mail atmaları gerekmektedir.
  • 14 Eylül 2020 Pazartesi günü dersler başlayacak olup Pandemi sürecinden dolayı derslerin online olup olmayacağı henüz belli olmadığından kayıt yaptıran öğrencilere, mail adresi, şifre bilgileri ve  bu sürecin nasıl ilerleyeceği ile ilgili bilgiler hem mail atılacak hem de web sayfasında ilan edilecektir.

Kayıt için gerekli evraklar

• Lisans Diplomasının taratılmış hali
  • Doktora öğrencileri için Yüksek Lisans ve Lisans Diplomasının taratılmış hali
  • Yurt dışından mezun olmuş öğrencilerin YÖK Denklikleri
  • Tezli Kayıt yaptıracak adayların başka bir tezli programa kayıtlı olmadıklarına dair belge (e-devlet öğrenci belgesi sorgulama)
  • Yeni tarihli nüfus cüzdanının e-devlet çıktısı
  • Nüfus cüzdanının fotokopisi
  • Yeni tarihli ikametgâh belgesi (e-devlet)
  • Erkek öğrenciler için askerlik durum belgesi (e-devlet)
  • Son 6 ay içinde çekilmiş 1 adet fotoğraf
  • Ales sonuç belgesi
  • Yabancı dil sonuç belgesi (TOBB ETÜ İngilizce Sınavına girildiyse gerek yoktur)
  • Ücretli öğrenciler için;

Yüksek lisans ve doktora eğitim ücreti senelik KDV dâhil 14.850 TL’lik bedelin 3 eşit taksitinin ilki olan 4.950 TL'nin, Garanti Bankası Mustafa Kemal Mahallesi Şb.  Şube Kodu 1332, Hesap Numarası 6298460 (IBAN: TR28 0006 2001 3320 0006 2984 60)  yatırıldığını gösteren belge (dekont).

* TOBB ETÜ’den mezun olan lisans ve yüksek lisans öğrencilerimiz Mezunlar derneğine üye olmaları kaydıyla %25 indirim uygulanmaktadır.