Bu yıl 14 Mart Tıp Bayramı kutlamaları kapsamında Ufuk Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen 14 Mart 2019 Tıp Bayramı Spor Etkinliklerinde TOBB ETÜ Tıp Fakültesi futbol, basketbol ve maraton koşusu dallarında temsil edildi.

Öğretim üyeleri ve öğrencilerin katılımıyla Eymir Gölü’nde düzenlenen Maraton Koşusuna katılan Radyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Nefise Çağla Tarhan ikincilik kupasını alırken, spor karşılaşmalarında verilen “Sportmenlik Kupası”na da Fakültemiz layık görüldü.

Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Nefise Çağla Tarhan’ı, Emre Aytekin kaptanlığında Alparslan Çağrı Yaman, Ömer Tahir Özütemiz, Ahmet Esat Semiz, Osman Gökhan Sarıca, Berke Kaan Bakır, Ertuğrul Barış, Mehmet Lütfi Akman, Ogün Bacaksızoğlu, Tahsin Can Şalap, Muhammet Can, Mustafa Gönüllü, Taha Tunç Kaşık veTuna Yıldız’dan oluşan TOBB ETÜ Tıp Fakültesi Futbol Takımını ve Kutluhan Işık kaptanlığında Oğuz Yüksel, Berke Kaan Bakır, Batuhan Efekan, Melih Ceran, Toygun Aydoğan, Ateş Kayhan, Mehmetcan Karapınar, Ömer Lütfi Akman, Ömer Tahir Özütemiz, Ahmet Esat Semiz ve Osman Gökhan Sarıca’dan oluşan TOBB ETÜ Tıp Fakültesi Basketbol Takımını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz!