DUYURUYU PAYLAŞIN

Programa kabul edilen tüm öğrencilerin 28-29-31 Ağustos 2023 tarihlerinde kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir.

• Geçerli bir mazereti ya da önceden başvurarak yapacakları bir uzatma talebi olmaksızın anılan tarihte kayıt yaptırmayanlar kayıt hakkını kaybedecek; bu durumdaki adayların yerine yedek sıradan öğrenciler alınacaktır.
  • Programa şartlı kabul almış olan öğrenciler 22 Eylül 2023 Cuma günü saat 17:00’ye kadar ALES ya da İngilizce Puan belgeleri ile kayıt yaptırabilirler.

Kayıt İçin Gerekli Evraklar

Kesin kayıt için başvuru sırasında gönderilen belgelerin tekrar gönderilmemesi, sadece eksik belgelerin gönderilmesi gerekmektedir.

• Lisans Diplomasının taratılmış hali
  • Doktora öğrencileri için Yüksek Lisans ve Lisans Diplomasının taratılmış hali
  • Yurt dışından mezun olmuş öğrencilerin YÖK Denklikleri
  • Tezli Kayıt yaptıracak adayların başka bir tezli programa kayıtlı olmadıklarına dair belge (e-devlet öğrenci belgesi sorgulama)
  • Yeni tarihli nüfus kayıt örneği e-devlet çıktısı
  • Nüfus cüzdanının fotokopisi
  • Yeni tarihli ikametgâh belgesi (e-devlet)
  • Erkek öğrenciler için askerlik durum belgesi (e-devlet)
  • Son 6 ay içinde çekilmiş 1 adet fotoğraf
  • Ales sonuç belgesi
  • Yabancı dil sonuç belgesi (TOBB ETÜ İngilizce Sınavına girildiyse gerek yoktur)
  • Dekont

Ücretli öğrenciler için; Programların dönem ücretleri aşağıdaki tabloda belirtilmiştir.

Garanti Bankası Mustafa Kemal Mahallesi Şubesi 6298460 no’lu hesaba dönem ücretini yatırabilirsiniz.

IBAN NO: TR 28 0006 2001 3320 0006 298460 - (Hesap No EFT’ye açıktır)

• TOBB ETÜ Mezunu olan Lisans ve Yüksek Lisans öğrencilerimize Mezunlar Derneğine üye olmaları kaydıyla ve Mezunlar Derneği kimliklerini ibraz etmeleri durumunda %25 indirim uygulanmaktadır.

Programlar Dönem Ücreti
Güvenlik Çalışmaları, Kamu Hukuku, Özel Hukuk, Uluslararası İlişkiler, Tasarım,, SUİ Doktora,  40.000 TL
İşletme 60.000 TL
Klinik Psikoloji 50.000 TL
Tarih, Türk Dili ve Edebiyatı 20.000 TL

** Not: Yaz dönemi öğrenim ücretleri enflasyon oranları göz önünde bulundurularak Mütevelli Heyet tarafından yeniden belirlenecektir. Öğrenim ücretinin tamamını akademik yıl başında ödemek isteyenler için üç dönem ücreti aynı tutar olarak yıllık ücret tahsil edilir.

Kayıtlar çevrimiçi yapılacak olup, belgeler eksiksiz tek PDF olarak ve okunaklı bir şekilde Öğrenci İşleri Müdürlüğü’nden Açılay Uslu'ya e-posta atılacaktır.  auslu@etu.edu.tr / Tel No: 0312 292 4036

18 Eylül 2023 Pazartesi günü dersler yüz yüze başlayacaktır.