TOBB ETÜ Tasarım Yüksek Lisans Programı öğrencileri ASPİLSAN Enerji tarafından düzenlenen “Kendi Enerjini Kendin Üret” Proje Yarışmasında finale kaldı.

Tasarım Yüksek Lisans Programı öğrencilerimiz Cansu Ada ve Hamide Güler’in, proje ekibinde yer alan öğrencilerimiz Berfu Çınar, Pınar Bostancı ve Rana Işkın ile birlikte, TSR 502 Disiplinlerarası Tasarım Stüdyosu II dersi kapsamında Doç. Dr. Meryem Yalçın ve Doç. Dr. Z. İnci Karabacak yürütücülüğünde hazırladıkları “Kampüs Atıklarından Yenilenebilir Enerji Kaynağı Kullanan Sürdürülebilir Donatı Elemanları: TOBB ETÜ Örneği/Future Kampüs” ve “SunsoliteIN: Enerji Toplayan Panel” projeleri finale kalan projeler arasında yer aldı. Final projeleri ASPİLSAN Enerji tarafından “7.Pil Teknolojileri Çalıştayı” sürecinde sergilendi.

Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.