HABERİ PAYLAŞIN

14 Mart Tıp Bayramı, TOBB ETÜ’de coşkuyla kutlandı. Tıp Bayramı kutlamaları bu yıl, 11 Mart 2018 Pazar günü Eymir Gölü Yürüyüşü ile başladı. Yürüyüşe öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

İkinci kutlama etkinliği 14 Mart 2018 Çarşamba günü Anıtkabir ziyareti ile başlarken, daha sonra kutlama töreni gerçekleştirildi. Törene Rektör Prof. Dr. Adem Şahin, Tıp Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Berkten Berkalp, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ediz Demirpençe, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İhsan Sezal, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Prof. Dr. Şahin ve Prof. Dr. Berkalp’in konuşmalarının ardından, Tıp Fakültesi Öğretim Üyelerinden Prof. Nejat Akar tarafından “Türkiye’de Çocuk Hekimliğinin Tarihi” konulu bir sunum gerçekleştirildi. Etkinlik, öğrencilerin dinletisi ve geleneksel Tıp Pastasının kesilmesi ile sona erdi.

Tıp Bayramı kutlamaları çerçevesinde ayrıca TOBB ETÜ Hastanesi Fuaye Alanında 14-21 Mart 2018 tarihleri arasında gezilebilecek olan Prof. Dr. Nejat Akar ile Ece Akar’ın “O An” ve “Portreler” konulu fotoğraf-resim sergisi de açıldı.