2020-21 Yaz döneminde bölümümüzde ELE 495 Bitirme Tasarım Projesi dersi kapsamında öğrencilerden Pulse Oksimetre yapmaları istendi. Bu cihazın nabzı ve kandaki SpO2 seviyesini piyasada satılan oksimetrelere göre +-1 puan yakınlıkta ölçebilmesi, makul değerler aşıldığında alarm vermesi, bir akıllı telefona bu değerleri göndermesi, ergonomik bir paketleme yapılması gibi isterler belirlendi.  Projeyi yapan 2 kişilik gruplar arasında üstün başarı gösteren öğrencilere dersin hocası Dr. Zeki Kocabıyıkoğlu, dersin asistanı Osman Zeki Yılmaz ve Bölüm Başkanı Doç. Dr. Tolga Girici' tarafından birer sertifika verildi.

Öğrencilerimiz Ahmet Canberk Sonğur, Ahmet Oğuz Sakın, Beyza Akçay, Aybüke Gökmen, Gülen Özlük , Batuhan Kutlar, Atahan Yılmaz ve Ahmet Uslu piyasada satılan ürünlerle yarışabilecek ürünler ortaya çıkardı.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.