HABERİ PAYLAŞIN

Fakültemize yeni gelen öğrencilerimiz için her yıl düzenlenen TOBB ETÜ Hukuk Fakültesi Oryantasyon Etkinliği, Fakültemiz öğretim görevlileri ile öğrencilerinin katılımıyla 25 Eylül 2023 tarihinde Üniversitemiz Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilmiştir.

Etkinlik, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Çiğdem Kırca’nın konuşmasıyla başlamıştır. Dekanımız genel olarak hukukun ve hukuk eğitiminin önemine değindikten sonra Fakültemiz, müfredatımızdaki dersler, derslerin işlenişi ile ortak eğitim sistemi hakkında genel bilgi vermiş ve öğrencilerin sorularını yanıtlamıştır.

Dekanımızdan sonra Fakültemiz öğretim üyeleri de öğrencilerimize hem kendilerini ve derslerini tanıtmış hem de öğrenimleri süresince dikkat etmeleri gereken konularla ilgili tavsiyelerde bulunmuştur.

Sonrasında Fakültemiz araştırma görevlilerinden A. Harun Ataşlar tarafından Fakültemize ilişkin bir sunum yapılmış; öğretim üyeleriyle iletişime geçme, kütüphane veri tabanlarının kullanımı, TOBB ETÜ online sistemleri gibi konular hakkında öğrencilerimiz bilgilendirilmiştir.

Tüm öğrencilerimize 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında başarılar dileriz!