3 Aralık 2021 Dünya Engelliler Gününde Dr. Zeynep Güldem ÖKEM liderliğinde ROTA ETÜ Kurumsal İletişim ve Sosyal Çalışmalar Öğrenci Topluluğu Mavi Amfi ve Teknoloji Merkezinde farkındalık programı gerçekleştirdi.

Sponsorluğunu TOBB ETÜ Mezunlar Derneği'nin yaptığı programa, Erişilebilir Engelsiz TOBB ETÜ Komisyonu üyeleri de katıldılar. ROTA ETÜ, açtıkları bilgilendirme standında daha erişilebilir yarınlara ilişkin projelerini paylaştı. Program kapsamında Kemal Barış ERENBİLGE işaret dili eğitimi verdi ve Ankara Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Alanı Öğrencisi Şevval KOÇ kanun dinletisi sundu. Aktan ACAR hocamız önderliğinde Erişilebilirlik Temalı Oyun Geliştirme faaliyeti yapıldı. Bu etkinliklere Paralimpik Olimpiyatı Atletizm Dalının En Küçük Sporcusu Havva ELMALI da eşlik etti.