Avrupa Komisyonu tarafından fonlanan European Learning Platform -EULEP (Avrupa Öğrenme Deneyimi Platformu) Projesi’nin TOBB ETÜ’de tanıtımı yapıldı. 5 Nisan 2023

Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları (Eurochambers) öncülüğünde TOBB, TOBB ETÜ ve TEPAV dahil olmak üzere Avrupa’dan 20 kuruluşu bir araya getiren EULEP Projesi Üniversitemiz Uluslararası Girişimcilik Bölümü Öğretim üyeleri Prof. Dr.  Burcu FAZLIOĞLU ve Dr. Öğretim Üyesi Zeynep Güldem ÖKEM tarafından öğrencilerimize tanıtıldı. Geleceğin girişimcilerinin Yapay Zeka, Sanal Gerçeklik ve Sosyal İnovasyon gibi yetkinlikleri kazanmasının öneminin vurgulandığı sunumda, projenin amacı ve çıktıları hakkında da bilgi veren Hocalarımız girişimcilikte teknolojinin dönemini vurgulayarak, Yapay Zeka, Sanal Gerçeklik ve Sosyal İnovasyonu örneklerle açıkladılar.