HABERİ PAYLAŞIN

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesinde (TOBB ETÜ) Afrika Birliği üye ülkelerinin katılımıyla, ‘Afrika Birliği Kuruluş Günü’ne ithafen “Afrika-Türkiye: Ekonomik ve Ticari İlişkileri, Değerlendirme ve Beklentileri” adlı panel düzenlenecektir.

33 Afrika ülkesi büyükelçisi, Dışişleri Bakanlığı yetkilileri ile davetliler ve öğrencilerin  katılacağı panel, 25 Mayıs 2017-Perşembe günü saat 14.00’da TOBB ETÜ Konferans Merkezinde gerçekleştirilecektir. Panel öncesinde TOBB ETU Konferans Merkezi girişinde 20 Afrika ülkesinin tanıtım standları yer alacaktır.

TOBB ETÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yusuf SARINAY’ın hoşgeldiniz konuşmasının ardından; TOBB ETÜ Siyaset Bilimi Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Doç. Dr. Haldun YALÇINKAYA’nın moderatörlüğünde “Afrika-Türkiye: Ekonomik ve Ticari İlişkileri, Değerlendirme ve Beklentileri” konulu panel gerçekleştirilecektir.

Panelde Afrika Birliği’nden Eddy MALOKA, Cibuti Büyükelçiliğinden Sayın Büyükelçi Aden Houssein ABDILLAHI, Dışişleri Bakanlığı Doğu Afrika Genel Müdür Yardımcısı Hilmi Ege TÜREMEN, Ekonomi Bakanlığı Anlaşmalar Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Ergüç ÜLKER, Emekli Büyükelçi Numan HAZAR ile TOBB ETÜ İktisat Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ünay Tamgaç TEZCAN konuya ilişkin görüşlerini dile getirecektir.

TARİH: 25 Mayıs 2017-Perşembe
SAAT: 14.00
YER: TOBB ETÜ Konferans Merkezi