TOBB ETÜ Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümünden Dr. Öğretim Üyesi Filiz Şenler ve Araştırma Görevlisi Mert Aslan’ın eserleri 1-7 Mart 2019 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilen Sanat Akademisyenleri Sergisinde ziyaretçilerle buluştu.

Türkiye’nin dört bir yanından seçkin akademisyenlere ait resim, heykel, grafik, fotoğraf, tekstil, iç mimari ve seramik gibi güzel sanat dallarında eserlerin yer aldığı sergi; 1-7 Mart 2019 tarihleri arasında İstanbul Şişli Belediyesi’nin katkılarıyla ve Tüm Grafikerler Dayanışma Derneği (TGDD) ile Alternatif Yayıncılık’ın organizatörlüğünde Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Evi’nde gerçekleştirildi.

TOBB ETÜ Görsel İletişim Tasarımı Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Filiz Şenler’in illüstrasyon-grafik alanında; Araştırma Görevlisi Mert Aslan’ın ise afiş-grafik alanında eserlerinin yer aldığı sergi ziyaretçilere, farklı üniversitelerden sanat akademisyenlerine ait eserlerin estetik bir panoramasını sundu.