HABERİ PAYLAŞIN

Türkiye’de Ortak Eğitim Modelini uygulayan ilk ve tek üniversite olan TOBB ETÜ, program kapsamında anlaşma imzaladığı şirketlere her dönem yenilerini ekleyerek öğrencilerinin ortak eğitimlerini yurt içinde olduğu kadar yurt dışındaki şirket ve kurumlarda da geçirmelerini hedefliyor.

TOBB ETÜ Bilgisayar Mühendisliği Bölümü de bu hedefe uygun olarak, 2018 Güz Döneminde, 9 öğrencisini ortak eğitimlerini yapmak üzere Avrupa’nın çeşitli ülkelerindeki şirket ve kuruluşlara uğurlayacak.

2018 Güz ortak eğitim dönemini yurtdışında geçirecek Bilgisayar Mühendisliği öğrencileri ve çalışacakları şirket ve kuruluşlar şöyle:

- Batuhan Bozar- Finlandiya AISEC Ofisi

- Burak Kuyucu- Twente Üniversitesi (Hollanda)

- Mert Serezli- Twente Üniversitesi (Hollanda)

- Ataberk Olgun- ETH Zürich (İsviçre)

- Nisa Bostancı- ETH Zürich (İsviçre)

- Baturay Onural- Barcelona Supercomputing Center (İspanya)

- Selçuk Erbilgin- Benhauer (Polonya)

- Muhammed Ertuğrul Güngör- Cognite (Norveç)

- Seçil Usta- Cognite (Norveç)

 

Öğrencilerine; kar amacı gütmeyen hükümet dışı kuruluşlardan özel şirketlere, üniversitelerden araştırma kuruluşlarına, geniş bir yelpazede ortak eğitim fırsatı sunan TOBB ETÜ Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, bu sayede öğrenim hayatları devam ederken farklı anlayış ve alanları deneyimleyerek kariyerlerine yönelik en doğru adımları atma imkanı sağlıyor.

2018 Güz Döneminde ortak eğitimlerini yurtdışında gerçekleştirecek öğrencilerimizi gönülden tebrik ediyor, başarılı ve verimli bir dönem geçirmelerini diliyoruz.