Bölüm Öğrencilerimiz Araştırma Projeleri ile TÜBİTAK Programları Kapsamında Destek Almaya Hak Kazandı

TOBB ETÜ Psikoloji Bölümünden 4 öğrencimizin araştırma projeleri “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” desteğini almaya hak kazanmışlardır. Okulumuzda destek almaya hak kazanan yedi projeden üçü bölümümüz öğrencilerinin projeleridir.

Öğrencilerimizden Berru Ayşe Yılmaz ve mezun öğrencilerimizden Ece Polat “Toplumsal Cinsiyet Normlarının Sosyal Medya Gönderilerinin İçeriği Üzerindeki Etkisi” başlıklı, bölümümüz öğretim üyelerinden Dr. Suzan Ceylan-Batur danışmanlığında yürütecekleri proje ile destek almışlardır.

Mezun öğrencilerimizden Yaren İç “Asimetrik Liste Değiştirme Paradigmasında Beklentinin Dikkatin Kontrolüne Etkisi” başlıklı, psikoloji bölümü başkanı Doç. Dr. Nart Bedin Atalay danışmanlığında yürüteceği proje ile destek alacaktır.

Mezun öğrencilerimizden Sena Işık, Boğaziçi Üniversitesi Psikoloji Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Güneş Ünal danışmanlığında “Kemirgen Davranış Modellerinin Yapay Zekâ Temelli Takip Programları ile Analizi” araştırma projesini yürütmek için destek almaya hak kazanmıştır.

Öğrencilerimizin projelerinin TÜBİTAK tarafından destek kazanmasını sizlerle paylaşmaktan gurur duyuyor, başarılarının devamını diliyoruz. Değerli danışman hocalarına teşekkürlerimizi sunuyoruz.