Bu sonbahar döneminde üçüncü sınıf stüdyo projesini TEC de Monterrey (Meksika) ile ortak yürüteceğimizi paylaşmaktan heyecan duyuyoruz. Ana teması yemek olan proje 16 Eylül tarihinde değerli konuşmacıların, öğrencilerin ve proje yürütücülerinin uzaktan katılımıyla  gerçekleşecek açılış töreni ile başlayacak.

Proje kapsamında dünyanın farklı yerlerinden konusunda uzman tasarımcılar, önde gelen beyaz eşya üreticilerinden yöneticiler ve şefler "masterclass"lar verecekler. Ayrıca iki okuldan öğrenci grupları ortak çalıştaylarda, ortak kritik seanslarında ve ortak jürilerde bir araya gelerek güncel "yemek" olgusuna yeni yaklaşımlar geliştirecekler.

Tasarım stüdyoları arasında planladığımız uluslararası işbirliği modeli ile uzaktan eğitimi avantaja çevirmeyi amaçlıyoruz.