HABERİ PAYLAŞIN

29 Temmuz 2019 Cumartesi günü TOBB ETÜ ailesi mezuniyet sevinci yaşadı. 12. Dönem mezunlarını uğurlayan TOBB ETÜ İçmimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü, öğrencilerini saat 15.00’da başlayan törenle mezun etti. Öğleden sonra yapılan oturum, Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Güven SAK ve Mütevelli Heyeti Başkanımız Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nun konuşmalarıyla başladı.

Tören, Rektörümüz Prof. Dr. Güven SAK, Mütevelli Heyeti Başkanımız Rifat HİSARCIKLIOĞLU ile Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı ve İçmimarlık ve Çevre Tasarımı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ayşe Müge BOZDAYI’nın fakülte ve bölüm birincimiz Hande Yıldız ÇEKİNDİR’e diplomasını vermesiyle devam etti. Ardından Fakültemiz bünyesinde bulunan diğer bölüm birincilerimize diplomaları takdim edildi.

 

Fakülte ve bölüm birincilerine belgeleri verildikten sonra bölüm öğrencilerinin diploma merasimi başladı. İçmimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğrencilerimize diplomalarını Fakülte Dekanımız ve Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Ayşe Müge BOZDAYI ile Doğu Bayazıt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali EFE takdim etti. Ardından toplu fotoğraf çekimi ve kep atma seremonisiyle devam eden tören renkli anlara sahne oldu.