Bölümümüzde 2020-2021 yaz döneminde İÇT441 Mekan Tasarımı Stüdyosu V kapsamında sürdürülen ‘’Durukan Şekerleme Yeni Nesil Ofis Tasarım Projesi”nin ödül töreni 16 Haziran 2023 Cuma günü gerçekleşmiştir. Törene dönem projesine katılan öğrencilerimiz, Bölüm Başkanımız Doç.Dr. Meryem YALÇIN ve Bölüm Başkan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Esin DEDEOĞLU ile bölümümüzün değerli hocaları, dönem projesine katkı sağlayan yürütücü hocalarımızdan Öğr.Gör. Engin ÖNCÜOĞLU ile Öğr.Gör. Gülşah ŞENOCAK ve Durukan Şekerleme A.Ş. adına Nehir DURUKAN BAYIRLI eşlik etmiştir.

Yürütücü hocalarımıza plaketleri verildikten sonra yaptığı projeler ve katkılarından dolayı ödül almaya hak kazanan öğrencilerimize plaket ve ödülleri takdim edilmiştir. Törende,

1.'lik Ödülü -  Şerife Gürbüz & Aleyna İbiş

2.'lik Ödülü -  Büşra Kesici & Rabia  Kılıç

3.'lük Ödülü - Nur Sena Esmer & Bensu Girgin

1. Mansiyon - Mustafa Onur Yenice

2. Mansiyon - Eda Deniz Aktepe & Merve Yıldız

3. Mansiyon - Elif Gencer & Emel Kübra Doğan ‘a

verilmiştir. Ödüller, Durukan Şekerleme A.Ş. adına Nehir DURUKAN BAYIRLI eşliğinde Doç.Dr. Meryem YALÇIN, Dr. Öğr. Üyesi Esin DEDEOĞLU ve Dr. Öğr. Üyesi Şaha ASLAN hocalarımız tarafından takdim edilmiştir.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.