Tasarım alanında dünyanın en prestijli ödül kuruluşlarından olan iF Design Award'un 2018 sonuçları açıklandı. Öğrencilerimiz Gökhan Çetinkaya ve Deniz İbanoğlu Disiplinerarası Tasarım Stüdyosu kapsamında yaptıkları mezuniyet projeleri Mizzle – Smart Microgreen Grower ürünü ile iF Design Talent kategorisinde ödüle layık görüldü.

Bu yıl 65’incisi düzenlenen iF Design Award'da uluslararası tasarımcı ve markalar; tasarım, malzeme, inovasyon, çevre etkisi, işlevsellik, ergonomi gibi global tasarım kriterlerine göre uluslararası uzmanlardan oluşan güçlü bir jüri ile değerlendiriliyor. 1954'ten itibaren iF International Forum Design tarafından yıllık olarak verilmeye başlanan ödül, bugün iF Design Award adı altında, 6 disiplinde 70 kategoriyi kapsıyor ve her yıl yaklaşık 59 ülkeden 5.500'den fazla tasarımcının ilgisini çekiyor.

Öğrencilerimiz Deniz İbanoğlu ve Gökhan Çetinkaya'yı başarılarından dolayı kutluyoruz.

Projeyle ilgili videoya buradan ulaşabilirsiniz.