Bölümümüz Endüstriyel Tasarım Stüdyosu I-II-III ve İleri Malzeme Teknikleri derslerinin projelerinden oluşan sergi Teknoloji Merkezi’nde ziyaretçilerini bekliyor. “Günümüzde üreten (maker) kimliği kazanan tasarımcıların aynı zamanda geleceği üreten insanlar olacağı” düşüncesi etrafında şekillenen sergi; satranç setleri, kodlamayı öğreten oyuncaklar, elektrikli araç şarj istasyonları ve otonom çöp toplayan drone teknelerden oluşan dört ana başlık içeriyor.

Design Week Turkey (Türkiye Tasarım Haftası) kapsamında düzenlenen ve öğrenci projelerimizi içeren “FutureMakers” isimli serginin güncellenmiş hali Teknoloji Merkezi fuaye alanında 10 Ocak Perşembe 16:30'dan itibaren sergilenecek.

İstanbul'daki sergi bilgisine bu bağlantıdan, sergi ile ilgili web sitemizdeki habere ise buradan ulaşabilirsiniz.

Sergi, 17 Ocak tarihine kadar Teknoloji Merkezi fuaye alanında görülebilir.

Sergimize katkıda bulunan tüm bölüm çalışanlarımıza ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.