TOBB ETÜ'de 3 Aralık Dünya Engelliler Günü faaliyetleri kapsamında "Farkında Mıyız?” başlıklı seminerler dizisinin birincisi 2 Aralık 2022 Cuma günü Kırmızı Amfi’de gerçekleşti.

Klinik Psikolog ve Aktivist Beyza Ünal “Sağlamcılık 101: Teşhis ve Tedavi” temalı semineri ile engelli olmayanların engelli bireylerden daha üstün olduğuna dair önyargıyı ifade eden “sağlamcılık” temasını yaşamsal örnekler ile TOBB ETÜ Ailesiyle paylaştı. Öğrenciler, öğretim üyeleri ve idari personelin deneyimleriyle zenginleşen seminer ile TOBB ETÜ’de erişilebilirlikle ilgili farkındalık ve bilinç her geçen gün daha ileriye gitmektedir.

ROTA ETÜ Kurumsal İletişim ve Sosyal Çalışmalar Öğrenci Topluluğu, Psikoloji ve Uygulama Araştırıma Merkezi ile ortak oluşturulan programa Erişilebilir Engelsiz TOBB ETÜ Komisyonu da destek verdi.