Genç mezunlarımız bitirme projeleri ile katıldıkları Tübitak 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları 2020’de farklı kategorilerde Ankara Bölge Birinciliğine layık görüldü. Mezunlarımızdan İlknur Hide, Murat Berke Oktay ve Çınar Çelik, öğretim elemanlarımız Dr. Aydın Öztoprak, Özgür Ülvan ve Ezgi Çakır tarafından yürütülen EÜT 422 Endüstri Ürünleri Tasarımı Stüdyosu VI dersinde geliştirdikleri projelerle yarışmaya başvurmuştu.

İlknur Hide, Enerji ve Çevre Kategorisinde "Qare Vegetable Washer” isimli tasarım projesi ile alanında Ankara Bölge Birincisi,

Murat Berke Oktay, Sosyal Yenilikçilik ve Girişimcilik Kategorisinde "rPack" isimli tasarım projesi ile alanında Ankara Bölge Birincisi,

Çınar Çelik, Enerji ve Çevre Kategorisinde "Kapsul" tasarım projesi ile alanında Ankara Bölge Birincisi oldu.

Başarılarından ötürü öğrencilerimizi ve öğretim elemanlarımızı içten dileklerimizle kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz!