İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü 3. sınıf öğrencisi İpek Aksel, Almanya Türkiye arası Gençlik Köprüsü Projesi kapsamında Türkiye Gençlik Elçisi olarak 12-16 Ekim 2017 tarihlerinde Hamburg'daydı.

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü 3. sınıf öğrencisi İpek Aksel, lise yıllarından beri yürütüyor olduğu Almanya - Türkiye arasında gençler arası kültürel etkileşimin artırılmasına yönelik çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Bu kapsamda Ekim ayında Mercator Vakfı ve Toplum Gönüllüleri Vakfı tarafından desteklenen Almanya - Türkiye arası Gençlik Köprüsü projesinin düzenlemiş olduğu Almanya'nın Hamburg şehrinde gerçekleşen ve iki ülke arası gençlik çalışmalarının artırılmasının hedeflendiği etkinlikte Aksel, Gençlik Elçisi olarak katılarak ülkemizi temsil etti.