1 Ekim 2021 Cuma günü Programımıza yeni katılan lisans öğrencileri ile bir tanışma toplantısı düzenledik. Toplantı IEEE öğrenci kulübü katkılarıyla düzenlendi  ve kampüsümüzdeki amfi tiyatroda gerçekleşti.

Toplantı bölüm başkanı Doç. Dr. Tolga Girici tarafından yapılan bir sunumla başladı. Bölüm öğretim üyeleri, lisans programı müfredatı, ortak eğitim programı, seçmeli dersler, bitirme projesi ve öğrencilerin dikkat etmesi gereken diğer konulardan bahsedildi.  Sunumdan sonra toplantı soru-cevaplarla devam etti. Öğretim üyelerimiz Dr. Mehmet Ünlü, Dr. Itır Köymen, Dr. Sasan Razmkhah, bölüm asistanlarımız ve bazı mezunlarımız da toplantıda hazır bulunarak deneyimlerini öğrencilerimizle paylaştı.

Tüm katılımcılara teşekkür eder ve aramıza yeni katılan öğrencilerimize başarılı bir öğrenim hayatı diliyoruz.