TOBB ETÜ İÇT, üniversite sanayi iş birliği kapsamında gerçekleştirdiği Lazzoni Mobilya ortaklığını yapılan ödül töreni ile bahar dönemimiz kapsamında sonlandırmıştır. 2021-2022 Bahar dönemi boyunca İÇT stüdyolarında Lazzoni Mobilya ofis projesi, showroom projesi ve mobilya tasarımı gerçekleştirilmiştir. Yapılan projeler final sunumları ile sergilenmiştir. Gerçekleştirilen jüri ve sergilere, fakültemiz ve bölümümüz değerli hocaları başta olmak üzere Lazzoni Mobilya yetkilileri de katılım göstermiştir.

Sunulan projelerin değerlendirilmesi sonucu her stüdyoya üç kategoriden ödül verilmesine karar verilmiştir. Lazzoni Mobilya öncülüğünde, 1 Haziran 2022 Çarşamba günü TOBB ETÜ Sosyal Tesislerde gerçekleştirilen törende ödüller sahiplerini bulmuştur. Açılış kokteyli ile başlayan tören, fakültemiz dekanı Sayın Prof. Dr. T. Nur Çağlar, bölüm başkanımız Sayın Doç. Dr. Meryem Yalçın ile Lazzoni Türkiye Genel Müdürü Ali Kemal Ocaklı, Lazzoni Amerika Genel Müdürü Efe Kababulut, Lazzoni Mobilya insan kaynakları müdürü Betül Akol başta olmak üzere değerli konuşmacıların katkıları ile devam etmiştir. Törende, Lazzoni Mobilya Ofis Projesi, Lazzoni Mobilya Showroom Projesi ve Lazzoni Mobilya Tasarım Projesi kapsamında birincilik, ikincilik ve üçüncülük ödülleri öğrencilerimize takdim edilmiştir. Stüdyolara katılım gösteren diğer öğrencilerimize de katılım belgeleri verilmiştir.