Letonya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Eurochambers Başkan Vekili Sayın Aigars Rostovskis ile Letonya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Katrina Zarina 29 Nisan 2024 tarihinde TOBB ETÜ’yü ziyaret etti. Heyet ziyareti kapsamında Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Yusuf SARINAY, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat ALANYALI, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Berna TARI KASNAKOĞLU, Mühendislik Dekan Vekili Prof. Dr. Osman EROĞUL katılarak, Prof. Dr. Ramazan AKTAŞ TOBB ETÜ hakkında bilgilendirme sunumu yapmıştır.

Söz konusu ziyaret kapsamında TOBB ETÜ’deki eğitim, araştırma ve uluslararası faaliyetler hakkında bilgi verilerek işbirliği imkânları değerlendirildi. Toplantının ardından TOBB ETÜ Yerleşkesini ve Teknoloji Merkezini gezen heyet burada yürütülen proje ve çalışmalar hakkında da bilgi aldı.