HABERİ PAYLAŞIN

Kerem Önde, TOBB ETÜ İşletme 2008 Mezunu, TCMB, Kurumsal Risk Yönetimi Genel Müdürlüğü, Piyasa Riski Değerlendirme Uzmanı

"TOBB ETÜ İşletme bölümünde öğrendikleriniz ile yön vereceğiniz iş hayatınızda sıklıkla öğrendiklerinizin farkını hissedeceksiniz. Gerek akademik hayatın, gerek iş hayatının önceliklerini dikkate alan vizyoner TOBB ETÜ İşletme bölümü akademisyenleri ile hedefinize daha hızlı ilerleyeceksiniz. Daha 2000’li yılların başından bugünleri öngören İşletme Bölümü dersleri sayesinde programlama ve ikinci yabancı dil öğrenmenin oldukça faydasını gördüm. Okula ait ortak eğitim imkanı ile çalışacağınız 3 aylık dönemlerde teori ile pratiği bir arada görecek, geleceğinizi gerçek deneyimlerle şekillendirebileceksiniz.  Sosyal olarak okulun konumu, kulüpleri, spor salonu vb. imkanlar size daha keyifli bir ortam sunacak. Tabi bütün bunların hepsi güzel imkanlar olarak sizi beklerken, faydalanmak ve başarmak sizin tercihinize kalmış. Bu güzel ortamda  en güzel zamanlarınızı geçirmek, sadece TOBB ETÜ İşletme Bölümünü tercih etmenize bağlı.”

 

Bengü Satış, TOBB ETÜ İşletme 2009 Mezunu, Garanti BBVA, Müfettiş

“Merhaba, ben TOBB ETÜ İşletme Bölümü 2009 mezunlarından Bengü Satış. 2011 yılında TOBB ETÜ MBA programını tamamladıktan sonra. T. Garanti Bankası A.Ş. Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda müfettiş yardımcısı olarak işe başladım. 8 yıldır çok severek çalışmakta olduğum bu kurumda güncel durumda sermaye riski, iş modeli riski ve kurumsal yönetim ve risk yönetimi alanlarından sorumlu inceleme müfettişi olarak görev yapmaktayım. Mezunlarına güçlü ve yoğun bir akademik eğitimin yanı sıra iş hayatına başarılı bir başlangıç yapmaları için, ortak eğitim programı sayesinde 1 yıllık iş deneyimi kazandıran TOBB ETÜ ailesinin bir parçası olmanın kariyerime katkısı çok büyük oldu.”

 

Fatih Ümit Çetin, TOBB ETÜ İşletme 2013 Mezunu, University of Massachusetts-Amherst Siyaset Bilimi Burslu Doktora Öğrencisi

"TOBB ETÜ İşletme bölümü, Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen üniversitelerinde akademik çalışmalarını yürütmüş deneyimli akademisyenlerin kılavuzluğunda akademik donanımı ve piyasa önceliklerini sentezleyebileceğiniz, kaliteli bir eğitim ortamı sunuyor. Ayrıca bölüm arkadaşlarınız ve hocalarınızla yakın ve samimi ilişkiler kurabileceğiniz nadir yerlerden biri. Sadece bu özellikleri bile hayatınızın en özel ve önemli yıllarını geçirmek için bu aileyi eşsiz bir seçenek kılmakta yeterli."

 

Haydar Dönertaş,  TOBB ETÜ İşletme 2019 Mezunu, PwC Türkiye, Audit Consultant

"TOBB ETÜ işletme bölümüne adımınızı attığınızda dinamik bir kadroyla karşılaşıyorsunuz. Yıllar boyunca kendi alanlarında uzmanlaşmış olan TOBB ETÜ İşletme akademisyenleri sahip oldukları bilgi ve tecrübelerini öğrencilere aktararak onları hem iş hem de eğitim hayatına en iyi şekilde hazırlıyorlar. TOBB ETÜ ise Türkiye’de ilk ve tek olan ortak eğitim programı ile öğrencilerine eğitim hayatları devam ederken yaklaşık 1 yıllık iş tecrübesi sağlıyor ve bu tecrübe mezun olduktan sonra sizi rakipleriniz arasında öne çıkarıyor. Ben de, aldığım eğitim ve yapmış olduğum ortak eğitimler sayesinde, istediğim kurumda iş hayatına başladığım için TOBB ETÜ’ye ve İşletme bölümü akademisyenlerine minnettarım."

 

Dilay Kıvanç, TOBB ETÜ İşletme 2019 Mezunu, Migros Tic. A.Ş, Pazarlama İş Geliştirme Uzman Yardımcısı

 

"TOBB ETÜ İşletme bölümündeki kaliteli eğitim ortamında edindiğiniz teorik bilgileri yapacağınız uzun soluklu stajlar sayesinde pratiğe dönüştürebilecek ve bu farkı mezun olduğunuzda hissedeceksiniz çünkü edindiğiniz bilgiler ve iş deneyiminiz sizi diğer mezunlardan 1-0 öne geçirecek. Ayrıca, TOBB ETÜ’de yoğun okul hayatı temponuzu size unutturacak etkinlikler sayesinde üniversite yıllarınız çok keyifli geçecek."