TOBB ETÜ Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 2019 yılı mezunlarından Simla Burcu Harma, Bilgisayar Bilimlerinde Kadınlar için Generation Google Bursunu (Generation Google Scholarship for Women in Computer Science) almaya hak kazandı.

Burs her sene Avrupa, Afrika ve Orta Doğu bölgelerinden, teknolojiye tutkusunu gösteren, yüksek akademik başarıya sahip, alanında lider ve rol model olarak kendini kanıtlamış 20 öğrenciye veriliyor.

TOBB ETÜ Bilgisayar Mühendisliği bölümünden, Matematik Bölümünde çift ana dal yaparak, okul birincisi olarak mezun olan ve yine TOBB ETÜ’de Prof. Dr. Oğuz Ergin danışmanlığında Bilgisayar Mühendisliği yüksek lisansını tamamlayan Simla Burcu Harma, şu anda EPFL'de Prof. Babak Falsafi danışmanlığında doktora eğitimine devam ediyor.

Mezunumuzu kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.