HABERİ PAYLAŞIN

Mısır Ticaret Odaları Federasyonu Başkan Yardımcısı Mohamed El Masry ve Genel Sekreteri Dr. Alaa Ezz ile beraberlerindeki heyet TOBB ETÜ’yü ziyaret etti.

Mısır Ticaret Odaları Federasyonu Başkan Yardımcısı Mohamed El Masry ve Genel Sekreteri Dr. Alaa Ezz, Mısır Ankara Büyükelçiliği Maslahatgüzarı Amr El Hamamy, Beni Suef Odası Başkanı Hassan Gaafar, Mısır Ticaret Odaları Federasyonu Danışmanı Aya El Sayeh ve Genel Sekreter Yardımcısı Hossam Hassanein, Mısır Ticaret Ataşesi Marwa Farghali, Mısır Büyükelçiliği Başkatibi Abdelmoneim El Sazly ile Mısır Ticaret Odaları Federasyonu Halkla İlişkiler Bölümü Başkanı Mohamed Kazem’den oluşan heyet ziyaretlerine Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı’ndan başladı. TEPAV’ın ardından TOBB ETÜ Garaj’ı ve Teknoloji Merkezi’ni ziyaret eden heyet laboratuvarlar, araştırma merkezleri ve TOBB ETÜ’de yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi aldı. 

 

Yerleşke ziyaretinin ardından TOBB ETÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Sarınay, TOBB Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Daire Başkanı Mustafa Bayburtlu, TOBB ETÜ Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Haldun Yalçınkaya, TOBB ETÜ Dış İlişkiler Müdürlüğünden Ayşenur Kirbitci ve Merve Demir, TOBB’dan Hande Toros, Günal Tarhan ve Sıla Kozanlı’nın yer aldığı ekiple bir toplantı gerçekleştiren heyet iki ülke arasında karşılıklı işbirliği olanaklarını değerlendirdi.