23. Ulusal Psikoloji Öğrencileri Kongresi, 3-6 Temmuz 2019 tarihlerinde Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde “Benlik ve Sizlik” temasıyla gerçekleşti. Kongrede, bu yıl mezun olan iki öğrencimiz, lisans programının son döneminde Dr. Öğr Üyesi Gözde İkizer danışmanlığında yürüttükleri bilimsel çalışmalarının bulgularını sözlü olarak sundular.

Kongrede, Psk. Şule Demir “Üniversite Öğrencilerinde Anlamsızlık, Yalıtılmışlık, Ölüm ve Özgürlük Kaygıları ile Demografik Özelliklerin, Sağlığın ve Kişiliğin İlişkisi” başlıklı sunumunu gerçekleştirirken; Psk. Esra Pehlivanlı ise “Kırsal veya Kentsel Bölgelerde Yaşayan Bireylerde Evlilik Doyumu Düzeyleri ve Erken Dönem Uyumsuz Şemalar” başlıklı sunumunu yaptı.

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.