Zeynep Atabay TOBB ETÜ'de 2010 yılında tam burslu olarak başladığı Uluslararası İlişkiler bölümündeki eğitimini 2015, çift anadal programı olan İktisat bölümündeki eğitimini ise 2016 yılında tamamlayarak mezun oldu. Mezuniyetinden önceki son yılda ABD'de eğitim için verilen Fulbright Yüksek Lisans Bursu'na başvuran ve bu bursu almaya hak kazanan öğrencimiz, 2016 Güz döneminde başlamak üzere ABD'nin önde gelen üniversitelerinden biri olan University of Wisconsin-Madison'da İktisat Bölümü Yüksek Lisans Programı'na kabul edildi. Dünyada en verimli araştırma üniversitelerinden biri olarak bilinen University of Wisconsin-Madison’de geniş öğretim ve araştırma imkânlarından faydalanma hakkını kazanan mezunumuza başarılarının devamını diliyoruz.