TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’ne yeni katılan uluslararası öğrenciler için tanışma ve uyum programı 17 Eylül 2021 tarihinde düzenlendi. TOBB ETÜ Rektör Danışmanı Prof. Dr. Oğuz Ergin, Öğrenci İşleri Müdürü Adviye Sarı ile Ceyhun Özdemir, Uluslararası Ofis Talian Destin ile 6 farklı ülkeden gelen yabancı uyruklu öğrencinin katıldığı programda uluslararası öğrenciler; TOBB ETÜ’yü daha yakından tanıyarak üniversite yönetimi ile fikir alışverişinde bulundu. Program boyunca öğrenciler ile birebir görüşen Prof. Dr. Oğuz Ergin, öğrencilerin Ankara’yı, üniversiteyi ve burada yaşamayı sevmelerinden duyduğu mutluluğu dile getirerek, TOBB ETÜ’nün en önemli hedeflerinden birinin uluslararası öğrenci sayısını arttırmak olduğunu belirtti.

Toplantının ardından öğrenciler TOBB ETÜ Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları Topluluğu (SDG Hub TOBB ETÜ) üyeleriyle birlikte okulun farklı bölümlerini gezerek bilgi aldı.