HABERİ PAYLAŞIN

30 Kasım-1 Aralık 2019 tarihlerinde Uluslararası Girişimcilik Bölümü, Uluslararası Girişimcilik Topluluğu ve badminton takımımız tarafından ortak eğitim firmalarımız, öğrenci ve akademisyenlerimiz arasında badminton turnuvası düzenlendi. IBM Türkiye Genel Müdür Yardımcısı İhsan Müderrisoğlu'nun açılış konuşması ile başlayan turnuvaya ABD Büyükelçiliği, Türk Traktör, Türkiye Petrolleri, Genç MÜSİAD gibi kurum ve kuruluşlardan yöneticiler ile milli ampute sporcumuz Barış Telli ve fizyoterapisti Burak Ulusoy, milli sporcularımız Doğan Altun ve İlayda Açıkel ile antrenörleri Ertan Özkan ile Dr. Öğretim Üyesi Ali Oğuz Diriöz katıldı.

Açılış konuşmasını yapan IBM Türkiye Genel Müdürü Yardımcısı İhsan Müderrisoğlu sporun öneminden bahsederek çalışacağı stajyerlere karar verirken adayların spor yapıp yapmamasına dikkat ettiğini, spor yapan kişilerin kazanmayı ve kaybetmeyi bilmek, takım çalışmasına yatkın olmak gibi iş hayatında da gerekli olan belli özellikleri spor sayesinde kazanmış olduklarını belirtti. Müderrisoğlu; iş dünyası, TOBB ETÜ ve sporu bir araya getiren böyle etkinliklerin devamının gelmesini temenni ettiklerini ekledi.

 

 

 

Pizza II Forno sponsorluğunda gerçekleşen turnuvayı Jane Baykal-Ertan Özkan birinci, İlayda Açıkel- Gonca Açıkel ikinci, Safa Mintaş- Ali Oğuz Diriöz üçüncü olarak tamamladı.