7-15 Mayıs 2017 tarihleri arasında Azerbaycan'ın Bakü şehrinde düzenlenecek olan 4. İslami Dayanışma Oyunları'nda mücadele edecek olan A Milli Erkek Hentbol takımına, Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, İçmimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğrencimiz Doruk Pehlivan da davet edilmiştir.

Hentbol Süper Ligi'nde de mücadele eden Pehlivan, bu yıl ligde gösterdiği yüksek performansla A Milli Erkek Hentbol Takımına davet edilen en genç oyuncu olma özelliğini taşımaktadır.

2 Mayıs 2017 Salı günü İstanbul Kartal Titanik Otel'de toplanarak kampa girmiş olan Hentbol Milli Takımı 7 Mayıs 2017 Pazar günü Bakü'ye hareket edecektir. Azerbaycan’da gerçekleştirilecek müsabakalar 9-14 Mayıs 2017 tarihleri arasında oynanacaktır.

Sporcu öğrencimiz Doruk Pehlivan’a ve Hentbol Milli Takımımıza başarılar dileriz.