Bilgisayar Mühendisliği öğrencimiz Ahmet Eren Boyacı, Makine Mühendisliği öğrencilerimiz Gizem Akyol ve Mert Ünver ile Bilkent Üniversitesi öğrencisi Bora Yıldırım'dan oluşan Phantom Takımı TEKNOFEST kapsamında Türk Hava Yolları tarafından düzenlenen ve 110 takımın yarıştığı Travel Hackathon yarışmasında ikinci oldu. 4 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilen ödül töreninde Phantom Takımına ödülleri olan Avrupa’ya gidiş-dönüş business class uçak bileti, Selçuk Bayraktar ve Türk Hava Yolları yetkilileri tarafından verildi.

Phantom Takımı tarafından geliştirilen, artırılmış gerçeklik (AR) ile iç mekan navigasyonu yapabilen EasyTK projesi sayesinde yolcular kaybolmadan ve vakit kaybı yaşamadan havalimanları içerisinde bagaj teslimi yapabilmekte, istedikleri yemek yerlerini tespit edebilmekte ve İstanbul IGA Havalimanı gibi çok büyük havalimanlarında bulunması zor olan kapılara rahatça ulaşabiliyor.