HABERİ PAYLAŞIN

Geleneksel hale gelen ve bu yıl altıncısı düzenlenen Rus Günleri etkinliği, 11 Mart 2019 tarihinde TEPAV’da gerçekleştirildi. TOBB ETÜ Uluslararası Girişimcilik Bölümü ile Uluslararası Girişimcilik Topluluğu tarafından ortaklaşa düzenlenen etkinlikte; Rus-Türk İş Adamları Birliği yönetici ve üyeleri; Rusya-Türkiye ilişkileri hakkındaki düşünce ve görüşlerini paylaştılar.

 

TOBB ETÜ Uluslararası Girişimcilik Bölüm Başkanı Dr. Arda Tokat’ın açılış konuşmasını yaptığı Rus Günleri ’19 etkinliğinde; Rusya Federasyonu Türkiye Büyükelçiliği Bilim ve Kültür Merkezi Başkanı Enver Şeyhov ile Eğitim-Kültür Ataşesi Aleksandr Anatolueviç Sotniçenko’nun ardından; Rus-Türk İş Adamları Birliği Türkiye Temsilcisi Mustafa Çalkan ile Securitas Türkiye Direktörü Murat Kösereisoğlu da konuşma yaptı.

Rus Günleri’19 etkinliğinde ayrıca TOBB ETÜ Uluslararası Girişimcilik Bölümünün tanıtımı, bölüm öğrencilerinin  "Moskova’da Yaşam" adlı sunumları ve Rusça şarkılardan oluşan konser ile konuklara geleneksel Rus yemekleri ikramı da gerçekleştirildi.