HABERİ PAYLAŞIN

TOBB ETÜ IEEE ve TOBB ETÜ OSA Topluluklarının yeni etkinliği Savunma Sanayi ve Mühendislik Günleri (S2MG), Ankara'nın çeşitli üniversitelerinden gelen 150'yi aşkın öğrencinin katılımı ile 18-19 Mart 2019 tarihlerinde TOBB ETÜ Konferans Merkezinde gerçekleşti.

Savunma sanayi firmalarında çalışan üst düzey yöneticiler ve mühendisler ile öğrencileri buluşturan etkinlik, katılımcıların savunma sanayi hakkında bilgilerini artırmak, savunma sanayiindeki yenilikler ve savunma sanayii/mühendislik alanlarında merak edilenlere cevap vermek amacıyla düzenlendi. Roketsan, Tübitak, SelexEs, Aselsan, Artron, SASAD gibi Savunma Sanayii kuruluşlarından yönetici ve mühendislerin tecrübelerini katılımcılarla paylaştığı ve soruları cevapladığı etkinlikte ayrıca Üniversitemizin laboratuvarlarında savunma sanayi alanında yürütülen projeler de sergilendi.

 

Gerçekleştirmiş olmanın gururunu yaşadığımız bu etkinlikte emeği geçen herkese, katılan tüm konuşmacılara, TOBB ETÜ IEEE ve OSA topluluklarına, öğretim üyelerine ve Radyo ETÜ ekibine teşekkür ederiz.

S2MG 2020'de görüşmek üzere!