Üniversitemiz Tarih bölümünün her sene yeni dönem başında gerçekleştirdiği bölüm tanışma toplantısı bu sene de 6 Ekim 2023 tarihinde üniversitemizi ve bölümümüzü tercih ederek aramıza yeni katılan öğrencilerimiz ile tüm sınıf düzeylerinde bölüm öğrencilerimiz ve akademik kadromuzun katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Üniversitemiz bünyesinde alacakları eğitimin en başında bölüm öğrencilerimizin üniversitemizi ve bölümümüzü tanımaları açısından son derece önem teşkil eden tanışma toplantımızda öğrencilerimiz akademik kadromuzu erkenden yüz yüze tanıma fırsatı elde etmiş ve de bölümümüzün programı ile işleyişi hakkında genel bir bilgilendirme yapılmıştır.

Bu ilk tanışma toplantısı vesilesiyle yeni öğrencilerimizi daha yakından tanımış olup TOBB ETÜ Tarih bölümü ailesinin bir parçası olarak bölümümüzde geçirecekleri süreçte başarılarını devam ettirmelerini dileriz.