Akreditasyon çalışmaları kapsamında 17.11.2021 tarihinde TOBB ETÜ Tıp Fakültesi Ek Binasında “Vizyon ve Misyon” konulu bir eğitim toplantısı gerçekleştirildi. Yeni hizmete giren Medikal Kütüphane’de Uzm. Kader CENGİZ KAYA tarafından verilen eğitime TOBB ETÜ Tıp Fakültesi öğretim üyeleri, idari personeli ve öğrencileri ile TOBB ETÜ Rektörlük personeli de dahil olmak üzere yaklaşık 40 kişi katılım sağladı. Olumlu eğitim ortamı oluşturma faaliyetlerini takiben Uzm. CENGİZ KAYA tarafından bireysel ve kurumsal vizyon, misyon ve değerler kavramları örneklerle açıklandı. Yetişkin eğitimi yöntemlerinin kullanıldığı bu etkinlikte beyin fırtınası, grup çalışmaları gibi faaliyetlerle kişisel tecrübeler paylaşılarak Fakültemizin Güçlü ve Zayıf Yönler – Fırsatlar ve Tehditler analizi yapıldı. Dekan Prof. Dr. Nejat AKAR’ın gönüllü olarak eğitim veren Uzm. CENGİZ KAYA’ya teşekkür belgesini takdimi ve grup fotoğrafı çekimi ardından toplantı sona erdi.