“7. Rus Günleri” etkinliği 20 Kasım 2019 tarihinde TOBB ETÜ Uluslararası Girişimcilik Bölümü tarafından düzenledi. Etkinliğin açılışında Rusya Federasyonu Türkiye Büyükelçiliği Bilim ve Kültür Merkezi Başkanı Enver Şeyhov, İşbank Rusya Genel Müdürü ve Rus-Türk İşadamları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi (RTİB) Recep Haki, Calista Luxury Resort Genel Müdürü Ali Kızıldağ ile TOBB ETÜ Uluslararası Girişimcilik Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Hakkı Arda Tokat konuştu.

TOBB ETÜ öğrencilerinin 5 yıllık hazırlık ve lisans eğitimleri kapsamında toplam 11 ay geçirdikleri Moskova ve Rusya’daki yaşamla ilgili sunumlarının da yer aldığı etkinlikte Rus Kültür Derneği'nden gelen minik yeteneklerin danslı-şarkılı gösterileri, Azerbaycan Halk Dansı gösterisinin yanı sıra, TOBB ETÜ Uluslararası Girişimcilik Bölümü öğrencileri ile TOBB ETÜ’de Rusça’yı seçmeli dil olarak okuyan diğer bölümlerin öğrencilerinin verdiği konser de gerçekleştirildi.