Yükseköğretim Kurulu (YÖK), 2017-2018 Eğitim yılında üniversitelerin fakültelerini ‘fakülte birincisi’ olarak kazanan öğrencileri Başkan Prof. Dr. M. A. Yekta SARAÇ imzalı bir belge ile kutladı.

YÖK’ün hazırlayarak gönderdiği kutlama belgeleri, 16 Kasım 2017-Perşembe tarihindeki Üniversite Senatosu toplantısı öncesinde Rektör Prof. Dr. Adem ŞAHİN ve fakülte dekanları tarafından öğrencilere verildi.  Bu öğrenciler, fakülte ve bölümleri ise şöyle:

• Fatma Bilgin USLU (Fen Edebiyat Fakültesi, İngiliz Dili Ve Edebiyat Bölümü-Tam Burslu)
  • Alper ÇAMOĞLU (Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Endüstriyel Tasarım Bölümü-Tam Burslu)
  • Sena Baran KAYA (Hukuk Fakültesi-Tam Burslu)
  • Suzan Senem GEMALMAZ (İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İktisat Bölümü-Tam Burslu)
  • Muaz Yusuf TAĞ (Mühendislik Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümü-Tam Burslu)
  • Haktan Berk ALTINOK (Tıp Fakültesi-Tam Burslu)