HABERİ PAYLAŞIN

“Geleceğe Nefes” kampanyası kapsamında 11 Kasım 2019 tarihinde TOBB ETÜ’de gerçekleşen ağaç dikme etkinliğine TOBB Başkanı ve TOBB ETÜ Mütevelli Heyet Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile Rektör Prof. Dr. Güven Sak’ın yanı sıra çok sayıda öğrenci, mezun, akademik ve idari personel katıldı.

 

“Geleceğe Nefes” kampanyasına katılan Mütevelli Heyet Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile Rektörümüz Prof. Dr. Güven Sak; yerleşkede bulunan TOBB ETÜ Hatıra Ormanına fidan dikti. Hisarcıklıoğlu ve Prof. Dr. Sak daha sonra, TOBB ETÜ Hatıra Ormanında incelemelerde bulundu; öğrenciler, akademik ve idari personel ile anı fotoğrafı çektirdi.

TOBB ETÜ öğrencileri de, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın düzenlediği ve Türkiye çapında 2023 noktada 11 milyon fidanın dikildiği “Geleceğe Nefes” kampanyasına yoğun ilgi gösterdi. Yaklaşık 108 bin metrekarelik alan üzerinde yeni kurulan TOBB ETÜ Hatıra Ormanında 5 bini aşkın fidan toprakla buluştu.

 

 

‘Geleceğe Nefes’ kampanyasında, TOBB ETÜ Hatıra Ormanının değişik bölgelerinde yüzlerce öğrenci gün boyu fidan dikimini sürdürürken, başta Türk Traktör olmak üzere TOBB ETÜ’nün işbirliği yaptığı birçok ortak eğitim firması da etkinliğe katılım sağladı.