• Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında gerçekleştirilen; Sergi, Kısa Film ve Atölyelerden oluşan, yurt içi / yurt dışından 42 eğitim kurumuna ait eserler ve yıl boyu süren 39 adet atölyenin ürünleri Marmara Üniversitesi ev sahipliğinde paylaşıma açıldı.

Trienal Sergisi, Marmara Üniversitesi GSF ve Marmara Üniversitesi Cumhuriyet Müzesi’nin yanı sıra Art On İstanbul, Derinlikler Sanat Merkezi, Kare Sanat Galerisi, Russo Art Gallery ve Kadıköy Belediyesi Gençlik Sanat Merkezinde izlenebilmek üzere 7 ayrı mekânı kullanıyor.

TOBB ETÜ İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü, bu uluslararası etkinlik içinde iki ayrı çalışma ile yer alıyor. Doğu Akdeniz Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü işbirliği ile gerçekleştirdiği [D.ün-G.ün] ve Marmara Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü işbirliği ile gerçekleştirdiği [Elden Ele…] atölye çalışmalarının sonuçları, 12 – 16 Haziran 2017 tarihleri arasında Sultanahmet’te yer alan Marmara Üniversitesi Cumhuriyet Müzesi’nde Z16 ve Z19 No’lu alanlarda görülebilir.