TOBB ETÜ Hukuk Fakültesi Öğrencimiz Göksu Ayçıl Altınok, Avrupa Genç Hukukçular Derneği Makale Yarışması 'nda en yüksek puanı aldı.

ELSA ( Avrupa Genç Hukukçular Derneği) Ankara Lokasyonu tarafından düzenlenen “Anayasa Mahkemesine Bireysel Başvuru: Özel Hayatın Gizliliği ve Aile Hayatına Saygı Hakkı” konulu Prof. Dr Erdal Onar Makale Yarışmasına katılan Hukuk Fakültesi 3. Sınıf Öğrencimiz Göksu Ayçıl Altınok, Özel Hayatın Gizliliğinin Değişken Kapsamı adlı makalesiyle jüri üyeleri Prof. Dr Ece Göztepe, Doç. Dr. Ozan Ergül, Dr. Öğr. Üyesi Elvin Dalkılıç’ın değerlendirmeleriyle tüm yarışmacılar arasında en yüksek puanı almış ve 2. olmuştur. Jüri heyetinin puan yönergesi uyarınca hiçbir makale 1. olamamıştır. Öğrencimizin makalesi Ankara Barosu Dergisi’nde yayımlanacaktır.

Ödülünü öğrencimiz adına annesi almıştır.