TOBB ETÜ, YÖK 2020 yılı Üniversite İzleme ve Değerlendirme Genel Raporunda, verilen sertifika sayısına göre üniversitelerin dağılımında 27.052 adet belge ile tüm üniversiteler arasında ikinci, vakıf üniversiteleri arasında birinci sırada yer aldı.

TOBB ETÜ Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından 2006 yılından bu yana sertifikalı eğitimler gerçekleştiriliyor. Türkiye’nin dört bir yanında bugüne kadar yaklaşık 90.000 kişiye eğitim veren TOBB ETÜ SEM, başta TOBB ve oda/borsalar olmak üzere TUSAŞ Türk Havacılık Uzay Sanayii, Alp Havacılık, Philip Morris, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, HEAŞ Sabiha Gökçen Havaalanı İşletmecilik, QNB Finansbank gibi birçok büyük kuruluşa eğitim hizmeti sundu.

TOBB ETÜ Sürekli Eğitim Merkezi hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.