TOBB ETÜ Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü tarafından geleneksel olarak düzenlenen bölüm tanışma toplantısı 3 Ekim 2018 tarihinde tam ve yarı zamanlı hocalarımızın katılımıyla gerçekleştirildi. Bütün bölüm öğrencilerimizi bir araya getirmeyi amaçlayan toplantı, bölüm başkanımızın açılış konuşması ve yeni öğretim yılı için iyi dilek temennileri ile başladı. Ardından hocalarımız, bölümümüz ve öğrencilerimiz hakkındaki düşüncelerini dile getirerek, mezunlarımızın şu an nerelerde olduğu ve hangi meslekleri tercih ettiği hakkında bilgi verildi.

Mezunlarımızın büyük oranda yüksek lisansa başladığı ve akademik hayatı tercih etme eğiliminde olduğuna dikkat çekilirken, lisans öğrencilerimizin ise hangi yan dal ve çift ana dal programlarını tercih ettikleri hakkında bilgi verildi. Bu programlardan mezun olmuş öğrencilerimizin Türk Dili ve Edebiyatı ile diğer disiplinleri kapsayacak, disiplinler arası çalışmalar gerçekleştirdikleri belirtildi.

Toplantı her sınıftan not ortalaması en yüksek dört öğrencinin ödüllendirilmesiyle sona erdi.