TÖMER’DE KÜLTÜR GEZİLERİ DEVAM EDİYOR

Yabancı öğrencilerin Türk kültürünü tanımalarının yanı sıra dünya kültürlerini de birbirleriyle paylaşmaları amacıyla düzenlenen kültür gezilerinin ikinci durağı bir Arap restoranı oldu.

Bu geziler kapsamında TÖMER öğrencileri Nika Atashpareh, Swahifa Abdi Juma, Narynbek Nasyrkanov; TÖMER öğretim üyeleri ve öğretmenleri Beril İzel Esmer, Saadet Çetin ve Melek Çelik ile birlikte Arap restoranına gittiler.

Ardından hep birlikte Anıtkabir ziyareti gerçekleşti. Anıtkabir'i ve Kurtuluş Müzesi'ni ilk kez gören öğrenciler duygu dolu anlar yaşadı. Öğrenciler hem tarihi hem de kültürel bir gezinin içinde yer alırken dersler dışında günlük hayatta da birlikte daha çok vakit geçirerek kaynaşma imkanı buldu.