HABERİ PAYLAŞIN
Topluluğunuzu tanıtır mısınız?
 
Radyo ETÜ olarak yürüttüğümüz yayın faaliyetleri ile üniversitemizin sesi olmanın yanı sıra, sosyal alanda pek çok etkinlik gerçekleştirerek dinamik bir kampüs için çabalıyoruz.
Radyo ETÜ olarak okulun yoğun temposunun arasında neşeli ve etkin bir topluluk olmaya çabalıyoruz. Bu yoğun dönemlerin ardından resmi kulüplerden ve derslerden uzaklaşıp hep birlikte eğlenmek ve ETÜ’lüleri eğlendirmek istiyoruz.
 
Faaliyetlerinizden bahseder misiniz?
 
Radyo olarak her zaman yürüttüğümüz bir yayınımız var, 7/24 kesintisiz müziğimiz ve tatlı sohbetleriyle pek çok farklı konu üzerine programlarımız uzun süre devam etti. Okul topluluklarının tanıtımından, final dönemlerinde çaldığımız müziklere kadar her zaman da oldukça etkindik. Yayın haricinde yine dolu bir sene oldu, öncelikle kendi içimizde oldukça eğlenerek ekip ruhunu arttırdık, kahvaltı ve Abant'ta mangal bunlardan bir kaçıydı. Ardından yaz döneminin gelmesi ve havaların güzelleşmesi ile kampüsü eğlenceye doyurmaya karar verdik. Haziran'ın başında Garaj'la birlikte yaptığımız Level Up'17 etkinliği ile başladık. Ardından büyük bombayı Bedük ile patlattık. Orta bahçemizi bir karnaval yerine dönüştürdüğümüz günün ardından Bedük ETÜ'lüleri coşturdu, gecenin sonunda da harika bir DJ performansı oldu.
 
Ekipte aktif olarak kaç üyeniz var? Üyeleriniz hangi bölümlerden? Ekibinizin üye yapısından bahseder misiniz?
 
Kemik kadromuz şu anda 15 kişi civarı ancak yayıncılar ve organizasyondaki tüm arkadaşlarla 40 kişiye yakınız. Üyelerimiz her bölümden, mimar, mühendis, işletme... Eğlenmeyi seven herkese açık radyo, bir bölüm işi değil. Üyelerimiz sosyal ve kesinlikle çok dinamik! İşimizi zamanında ve hakkıyla yapmak bizim birinci kuralımız ama olmazsa olmaz olan şey yaparken eğlenmek! Arkadaşlığı, dayanışmayı hep birlikte öğrendik ve yeni üyelerimizle kısa sürede kaynaştık. Eğlenceli mi eğlenceli bir ekibiz!
 
Yeni katılacak aday üyelere neler söylemek istersiniz? Ekibe katılmak için herhangi bir şartınız var mı?
 
Eğer eğlenmek aynı zamanda somut bir şeyler yapmak hem sosyal hem de ilerisi için kendinizi geliştirmek istiyorsanız, doğru yerdesiniz! Radyo ETÜ'de herkese yer var, herkese göre görevler var!
Birinci şartımız görevlerimizi layığıyla yapmaktır ancak bunları yaparken de eğlenmek ikinci şartımız!
 
Topluluk hedefleriniz neler? Ne gibi faaliyetler yapmak istiyorsunuz?
 
Bir radyo olarak elbette bir gün frekansa geçmek bizim en büyük arzumuz. Kısa vadede bu kampüste tüm ETÜ’lülere okulda bir radyo olmasının ayrıcalığını yaşatmak! Bu sene ve ilerleyen dönemlerde müziğe ve etkinliklere doyacağız hep birlikte. Geçtiğimiz sene bizim için önemli bir başlangıçtı, yine ETÜ'lüleri eğlendirecek parti ve konser etkinliklerinde başı çekeceğiz ve sayısız sürprizimiz olacak! Yayını da müzik ve yayıncılar ile en kaliteli ve dopdolu bir hale getirmek istiyoruz.
 
Topluluk çalışmalarınız lisans eğitiminizi ya da kariyer hedeflerinizi nasıl etkiliyor?
 
Ortak eğitime giden arkadaşlarımız mülakatlarda, CV'lerinde topluluğumuzdan bahsederek ve yaptıkları görevleri anlatarak bir adım önde oldu rakiplerinden. Biz Radyo ETÜ olarak derslere, final dönemlerine, ortak eğitim dönemlerine her zaman anlayışlı bir topluluğuz. Hepimiz vize ve finallere giriyoruz, o ruh halinde çalışma arkadaşlarımızı anlayabiliyor ve tolere edebiliyoruz.